Închide

CFR, pusă să aștepte în tratativele pentru doi fotbaliști din Spania. Formația lui Miriuță se roagă ca Gimnastic să nu promoveze în liga secundă

Sport by Catalin Suciu - iun. 11, 2014 0 190

 

Lago Junior, Gimnastic

Lago Junior, Gimnastic

Echipa clujeană continuă campania de achiziții și speră să-i înregimenteze pe Lago Junior (23 de ani) și Jean Luc Assoubre (21 de ani), de la Gimnastic Taragona. Cei doi au fost monitorizați în câteva meciuri, la fața locului, de către Cristi Panin, iar acesta le-a făcut un raport favorabil. Numai că transferurile depind de rezultatul din play-off, Gimnastic având șanse să promoveze, urmând să joace într-o dublă manșă cu Llagostera. Primul joc este programat pe 14 iunie, iar returul pe 21.

În eventualitatea în care Gimnastic va câștiga și va ajunge în liga a doua spaniolă, șansele ca cei doi să se mai transfere vor fi minime.

„Așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Nu știu, e greu să vină dacă își asigură promovarea. Avem și alți jucători în vizor, oricum. Și am un lot foarte bun, mai avem nevoie doar de câteva nume, să ne dublăm anumite posturi”, a spus Miriuță pentru actualdecluj.ro.

 

 

 

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu