Închide

CFR , meci tare cu Astra, în deplasare. Miriuță n-are probleme de lot și e optimist. “E ultima noastră șansă la Europa, vom bate Astra”

Sport by Catalin Suciu - apr. 25, 2014 0 232

Echipa din Gruia va juca duminică pe terenul formației Astra Giurgiu și nu are voie să facă nici un pas greșit pentru a mai putea spera la locul patru, sinonim cu o calificare în preliminariile Europa League.

 

foto:cfr1907.ro

foto:cfr1907.ro

CFR Cluj ocupă în prezent poziția a șaptea, cu 41 de puncte, fiind la 7 puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, cu care are și meci direct. “S-a văzut că jocul nostru s-a schimbat mult în bine după ce s-au mai plătit niște salarii, după ce s-a știut că vom lua licența. Fotbaliștii s-au mai relaxat , iar jocul a crescut din punct de vedere calitativ. Ultimele rezultate și forma pe care am arătat-o îmi dau încredere . Mergem la Giurgiu să câștigăm, e foarte clar. Doar o victorie ne-ar putea menține în cursa pentru locul 4. N-am renunțat să sper că mai putem prinde o calificare în Europa League”, a spus antrenorul Vasile Miriuță.

Tehnicianul poate alinia tot ce are mai bun la dispoziție, nu are jucători accidentați sau suspendați.

Astfel, echipa ar putea arăta astfel: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Monroy, Djokovic – Deac, Pedro, Negruț – Chuka

Partida dintre Astra și CFR se va juca duminică, de la ora 14:00 și va fi transmisă pe Dolcesport și Antena 1.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.