Închide

CFR, la un singur punct de play-off. Victorie la Iași după un final nebun

Sport by Catalin Suciu - feb. 28, 2017 0 332

Formația lui Miriuță a trăit periculos la Iași după mai multe ratări foarte mari.

CFR Cluj a fost mai incisiv și a deschis scorul prin Ionuț Larie, fundașul marcând dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Feroviarii au continuat să facă pressing, au recuperat rapid mingile în terenul advers, iar scorul putea crește, însă șutul lui Bud a fost reținut pe linia porții de Caparco.

Bud și-a continuat seria ocaziilor și în repriza secundă, însă Caparco a fost la post de fiecare dată. CFR-ul a avut și-o bară prin Sorsa, însă gazdele au dat lovitura în minutul 90. Cristea e egalat, iar pe banca clujeană s-a așternut liniștea. Cei din teren n-au acceptat remiza, iar la ultima fază a meciului Peteleu a adus toate punctele.

În urma acestei victorii, echipa clujeană mai are nevoie de un singur punct în ultima etapă cu Viitorul pentru a fi și matematic calificată în play-off.

Poli Iaşi: Caparco – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – Ciucur, Mitici, V. Gheorghe, Ştefănescu – Golubovici, A. Cristea

Rezerve: Grahovac – Moldovan, Răuţă, Bosoi, Sato, Bădic, Panţâru
Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Larie, Mureşan, Jorge – Omrani, Deac, Gomelt – Nouvier, Păun, Bud
Rezerve: Marc – Horj, Peteleu, Sorsa, Sârbu, Nascimento, Ruiz
Antrenor: Vasile Miriuţă

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu