Închide

CFR își revine după înfrângerea cu Steaua. „L-am bătut pe Șumudică și cu Târgu Mureș și cu CFR. Vreau să câștig din nou”

Sport by Catalin Suciu - mart. 14, 2017 0 557

CFR-ul a pierdut cu Steaua, iar etapa următoare va primi vizita Astrei Giurgiu, o altă candidată la titlu.

Miriuță nu face înmormântare după eșecul de la București și susține că echipa sa e pregătită pentru duelul cu Astra lui Marius Șumudică.

La întâlnirile directe din campionat, Miriuță conduce în duelul cu Șumudică. L-a învins în acest sezon de două ori, 5-1 în Gruia și 2-1 în deplasare. Mai are un succes tot cu 5-1 în Liga 1 pe vremea când o antrena pe ASA Târgu Mureș.

„Îl conduc, sper să nu se schimbe asta. Adică vreau să câștig din nou, deși știu că va fi un meci foarte dificil. Îmi place să joc împotriva lui Șumi, e simpatic. Îmi pare rău că am pierdut cu Steaua, cred că un egal era echitabil. În prima repriză le-am fost superiori, în repriza a doua au fost ei mai buni. Asta e, acum trebuie să batem Astra, una dintre principalele favorite la titlu. Au mare calitate, au un Teixeira, Budescu, Daniel Niculae, Săpunaru, fotbaliști foarte buni. Dar eu cred în echipa mea, am mare încredere în băieți”, a spus Miriuță pentru actualdecluj.ro

Partida dintre CFR și Astra se va juca vineri de la ora 20:30  pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
Tags