Închide

CFR, învinsă în Giulești după un meci spectaculos

Sport by Actual de Cluj - sept. 26, 2023 0 100

CFR Cluj a pierdut derbyul cu Rapid, din deplasare, scor 1-3, singurul gol al clujenilor fiind înscris de veteranul Ciprian Deac.

Rapid a deschis scorul după doar cinci minute, prin Albion Rrahmani, care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Răzvan Sava la penalty-ul executat de kosovar. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Lovro Cvek la Funsho Bamgboye.

CFR a egalat la scurt timp, prin Ciprian Deac (10), din centrarea lui Mario Camora.

Clujenii au mai marcat o dată, în min. 35, prin bosniacul Luka Juricic, însă reuşita a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

Rapid a dominat repriza secundă şi a reuşit să se desprindă prin golul lui Rrahmani (51), lansat bine de Alexandru Ioniţă II.

Gazdele au mai avut ocazii mari de gol prin Cristian Săpăunaru (49), a cărui lovitură de cap a fost respinsă din faţa porţii goale de Daniel Bîrligea, prin Funsho Bamgboye (54), care a şutat peste poartă din poziţie favorabilă, şi Rrahmani (57, 60), blocat în primă instanţă de Arlind Ajeti, iar apoi de portarul Sava.

În min. 71, Claudiu Petrila (împrumutat de la CFR Cluj) a marcat cu capul, din centrarea lui Christopher Braun (ex-CFR), pe care Rrahmani a deviat-cu capul.

CFR a încercat să revină pe tabelă, dar nu a avut decât o ocazie concretă, în min. 78, când şutul lui Luca Mihai a fost respins de portarul Horaţiu Moldovan.

Nigerianul Funsho Bamgboye nu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor nici la ultima fază, şutul său fiind respins de Sava.

FC Rapid Bucureşti – FC CFR 1907 Cluj 3-1 (1-1)

Au marcat: Albion Rrahmani (5, 51), Claudiu Petrila (71) /  Ciprian Deac (10).

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu