Închide

CFR, înfrângere cu Voluntari. Echipa clujeană a ajuns a patra în play-out

Sport by Catalin Suciu - mart. 30, 2016 0 195

Fără nici un obiectiv în Liga 1, CFR Cluj nu se regăsește și pierde din nou puncte. După două remize consecutive cu codașele campionatului, ACS Timișoara (2-2) și Petrolul (0-0),  formația clujeană a pierdut acum la Voluntari.

Trimisă în play-out de depunctări și procese pierdute la TAS, CFR Cluj dă impresia că nu o mai interesează deloc campionatul. Jocul e în scădere mare, evoluțiile sunt palide, iar rezultatele proaste se adună unul după altul. CFR-ul n-a reușit să treacă în urmă cu o etapă de Petrolul pe teren propriu, remizând fără goluri, iar acuma a fost învinsă la Voluntari de trupa lui Ionel Ganea. Traian Marc a fost cel mai bun jucător al clujenilor, având câteva intervenții providențiale. Totuși, gazdele au marcat prin Laurențiu Rus în debutul reprizei secunde, mijlocașuș fructificând centrarea lui Kone. A fost suficient pentru un succes al echipei din Voluntari, care face un alt pas important în lupta pentru evitarea retrogradării. După patru etape din play-out, CFR Cluj e pe locul 4, prima fiind CSMS Iași.

CFR Cluj: Marc – Coelho, Larie, Goian, Camora –  Ruiz, Petrucci, Gomelt –  Bruno, Cristian Lopez, Nouvier

playout

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare