Închide

CFR-FCSB, ora 21:00. “Nici dacă venea Barcelona nu cred că se vindeau toate biletele”

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 21, 2017 0 457

Derby-ul etapei se joacă în această seară și aduce la start echipa de pe locul 1, CFR Cluj și formația de pe 4, FCSB. Cele două sunt considerate principalele favorite la titlu.

Antrenorul gazdelor e impresionat de cererea mare de bilete pentru acest joc.CFR – FCSB se va juca cu casa închisă. „Și dacă erau 30.000 de bilete, se vindeau”, spun organizatorii.

16.000 de tichete s-au pus în vânzare, la care se adaugă și aproximativ 2000 de abonați.

”Este un meci important pentru mine. În rest, nu cred că este aşa important pentru clasament. Vom mai juca cu Steaua şi în retur, şi în play-off. Deci mai e mult până departe. Mă bucur că s-au vândut toate biletele. Nici dacă veneau Bayern sau Barcelona nu cred că se vindeau toate biletele. Dar Steaua umple stadioanele peste tot pe unde joacă.”

Eu cred că şansele sunt egale. În contextul campionatului, de departe favorită este Steaua. Lotul cel mai bun, cei mai mulţi bani investiţi, cei mai buni jucători… Deci, în opinia mea, ei sunt marii favoriţi la titlu. Nici nu mai ştii unde să te uiţi, n-au doi, au trei jucători pe post. Cred că dacă ar face două echipe, cu ambele ar putea să câştige campionatul. Am văzut conferinţa de presă, au pus multă presiune pe arbitri. Cu cât pui mai multă presiune pe arbitri, cu atât vor greşi mai mult. Dar sper să nu greşească decisiv, pentru că aş vrea ca după meci să se vorbească numai despre fotbal”, a spus antrenorul clujenilor.

CFR – FCSB e de la ora 21:00 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Partida va putea fi urmărită live pe Digisport, Telekom Sport și Look TV.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.