Închide

CFR, egal european cu Young Boys Berna

Sport by Actual de Cluj - oct. 30, 2020 0 202

CFR Cluj a făcut 1-1 în al doilea meci din Europa League cu campioana Elveției, Young Boys Berna.

După ce s-a impus în Bulgaria, cu ȚSKA, scor 2-0, clujenii sperau să obțină un nou succes pe teren propriu. După o primă repriză controlată de oaspeți, clujenii au deschis scorul prin Rondon (62), printr-un șut deviat. Avantajul a ținut doar câteva minute, fiindcă elvețienii au egalat prin Fassnacht.

„Mă așteptam să fie un meci complicat, întâlneam campioana Elveției, cu jucători foarte buni. Încă o dată se adeverește ce zic eu. Au intrat 3 fotbaliști de națională la un moment dat la ei. Noi facem minuni în continuare! Jucătorii își dau viața pe teren. Eu am încercat să le spun că Young Boys e cea mai agresivă echipă care va veni la noi. Așa mi-au spus și jucătorii după meci. Să faci 4 puncte în două meciuri, la ce program am avut, este ceva fantastic! Am primit gol la un aut, asta a fost singura dezamăgire a serii. Am avut și un penalty clar. Asta e problema vieții mele, cu VAR-ul.  Mi-am spus nemulțumirea în fața voastră. Voiam un jucător chiar dacă erau disponibili Vinicius și Cestor. Nu pot decât să cer ca antrenor. Burcă de-abia mai merge după atâtea meciuri. Poate se rupe și ăsta. Urmează un meci greu duminică. Manea a fost o surpriză plăcută în seara asta. Trebuie să înțelegem că Dan Petrescu nu joacă fundaș central, nu joacă mijlocaș central. Avem nevoie de jucători.  Ne trebuie fotbaliști dacă vrem să jucăm în Europa și să luăm și campionatul. Totuși, și dacă îi transferăm mâine pe Maradona și Pele, tot suntem foarte limitați, pentru că nu mai putem să-i punem pe lista de Europa”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Păun, Hoban, Djokovic – Deac, Debeljuh, Rondon
Rezerve: Sandomierski, Manea, Omrani, Pereira, Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Itu, Joca, Carnat
Antrenor: Dan Petrescu

Young Boys: Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Maceiras – Fassnacht, Lustenberger, Aebischer – Elia, Nsame, Moumi Ngamaleu
Rezerve: Neunschwander, Faivre, Sierro, Sulejmani, Gaudino, Burgy, Siebatcheu, Mambimbi, Garvia, Lefort, Rieder
Antrenor: Gerardo Seoane

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Glenn Nyberg / Asistenți: Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (toți din Suedia)

foto: cfr/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu