Închide

CFR, egal cu Mediaș. Campioana a evoluat într-o formulă experimentală. Omul meciului a fost portarul Fernandez

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 27, 2018 0 94

Cu multe rezerve în primul „11”, CFR Cluj a fost dominată copios la Mediaș, de Gaz Metan, care a ratat ocazii pe bandă rulantă.

CFR Cluj speră să întoarcă rezultatul cu Dudelange (0-2) în această săptămână și să se califice în grupele Europa League. Antrenorul Toni Conceicao a menajat mai mulți titulari, iar jocul clujenilor a fost foarte slab. Dominată categoric, CFR n-a emis pretenții la Mediaș și se poate mulțumi cu un punct.

Caiado, de la Mediaș, a irosit cele mai mari ocazii de gol. Fernandez i-a scos șutul plasat din 16 metri, iar apoi, tot spaniolul i-a blocat o nouă execuție. A respins mingea în față, balonul a ajuns tot la Caiado, iar acesta a tras în transversală din doar 4 metri. Fortes, în partea secundă, a fost la un pas de gol, dar a intervenit tot Fernandez.

Partida s-a jucat, practic, la o singură poartă, la cea a CFR-ului. Gaz Metan a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bușu, dar tot a dominat. S-a terminat 0-0, omul meciului fiind portarul Jesus Fernandez.

Debut pentru Julio Baptista

Abia sosit după o vancață de doi ani, starul brazilian a fost aruncat în luptă de Conceicao în minutul 70. Deși tehnic, brazilianul nu are ritm, nu are viteză și nu pare că poate ajuta, cel puțin din teren, echipa CFR-ului. De altfel, fostul internațional Basarab Panduru, a comentat după meci evoluția brazilianului. „El a jucat cum am jucat eu la 16 ani de la retragere. Am avut o acțiune cu Generația de Aur recent și așa am jucat și eu, cum a făcut-o Baptista.”

Gaz Metan – CFR Cluj 0-0

Gaz Metan: Pleșca – V. Crețu, M. Constantin, L. Cristea, Bușu – A. Coimbra, Fofana – Chamed, Olaru, Caiado – Fortes
Rezerve: D. Cristea – R. Romeo, D. Pop, Lopes Fernandes, Buziuc, Trif, M. Stancu

Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj: Jesus – Peteleu, Mureșan, Lang, A. Radu – Mareș, Bordeianu – De Luca, Al. Ioniță, V Costache – Ndip Tambe
Rezerve: A. Rus – Pârv, G. Ganea, Mailat, J. Baptista, Omrani

Antrenor: Antonio Conceicao

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.