Închide

CFR, doar egal cu Chiajna. Miriuță: “Îmi felicit echipa,am doar caractere”

Sport by Luminiţa Silea - mai 02, 2014 0 257

Feroviarii au remizat acasă, scor 1-1, cu Concordia Chiajna , echipă care mi-a menajat câțiva titulari.

foto: ziarceahlaul.ro

foto: ziarceahlaul.ro

CFR-ul a început bine meciul și a deschis scorul prin Maftei, în prima repriză, după o lovitură de cap imparabilă a acestuia (18). La începutul părții  secunde CFR-ul putea închide meciul, dar Negruț a reluat imprecis centrarea lui Ciprian Deac (53). Clujenii au căzut apoi, Chiajna a riscat mai mult și i-a și ieșit. Deac a avut o intrare inexplicabilă în careu asupra unui fotbalist de la Concordia , “un placaj de rugby” , iar Serediuc a transformat lovitura de la unsprezece metri.

“Cred că am fi meritat să câștigăm meciul ăsta și vreau să-mi felicit echipa. Am doar caractere în lot, fotbaliști adevărați. I-am și felicitat la finalul meciului, s-au antrenat foarte bine, se pregătesc ca niște profesioniști, în ciuda problemelor care sunt. Nu s-a pus problema să nu intre pe teren și nu vor face asta niciodată. Vreau să-i felicit”, a spus antrenorul Vasile Miriuță după al 12-lea egal al CFR-ului din acest sezon.

În urma acestui rezultat , formația din Gruia a ajuns la 42 de puncte și ocupă locul 6, dar echipa Pandurii (locul 7, tot 42 de puncte) are un joc în minus.

 

Echipe:

CFR: Felgueiras – Maftei, Piccolo, I. Rada, Camora – Djokovici, Rui Pedro – Deac, Negruţ, Fl. Costea – Ogbu
Chiajna: Râmniceanu – V. Dima, Melinte, Ioniţă, Bucurică –  N. Roşu, Bambara – Strătilă, Purece, Serediuc – Welington. Antrenor: Marius Şumudică.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.