Închide

CFR Cluj, revenire spectaculoasă la Timișoara. Condusă cu 2-0, trupa clujeană scos un punct la ultima fază

Sport by Catalin Suciu - mart. 13, 2016 0 503

Echipa din Gruia a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida jucată în deplasare cu ACS Timișoara, după ce a fost condusă cu 2-0.

CFR-ul a început mai bine meciul, a atacat din primul minut și a irosit două ocazii importante. Cristian Lopez a reluat slab centrarea lui Păun (7),  iar Jakolis a fost blocat într-o poziție bună de finalizare (8). La prima fază ceva mai consistentă a gazdelor, tabela s-a modificat pentru prima dată. Elek a dejucat pasul la offside al clujenilor, a centrat foarte ușor de lângă Lucian Goian, iar  Ovidiu Popescu a marcat din fața porții (10).
Co-autor al primului gol, Elek l-a produs și pe al doilea, chiar înainte de pauză. Fotbalistul a pătruns în careu, Coleho a intrat neglijent, iar fotbalistul lui ACS a căzut suficient de bine cât să obțină penalty! Zicu n-a greșit, iar Timișoara a intrat relaxată în repriza secundă.

Andrei Mureșan părea să le faciliteze  misiunea, primind al doilea galben în minutul 58,  dar finalul a fost cu adevărat neprevăzut. În inferioritate numerică, CFR-ul a punctat prin Camora, în minutul 91, iar la ultima fază a meciului, clujenii au egalat prin Davide Petrucci.

CFR Cluj: Marc – Coleho, Mureșan, Goian, Camora – Gomelt, Petrucci, Ruiz – Jakolis, Lopez, Păun

Antrenor: Antonio Conceicao

Timișoara: Strauss – Belu, Torres, Scutaru, Popescu – Llorente, Melinte – O. Popescu, Hernandez, Zicu – Elek

Antrenor: Florin Marin

Mario Camora:

„Nu e nici un secret, ci doar dorință. Am crezut până la final și ne-am luptat până la capăt. Mă bucur că am obținut măcar un punct”

Ianis Zicu:

„Până în minutul 90 nu le-am oferit șanse foarte mari, atunci toată concentrarea s-a pierdut, a apărut teama, emoțiile și de asta s-a terminat așa meciul.  Am pierdut multe puncte în acest fel, cu erori precum cele ce le-am făcut azi. Eu am trăit ceva similar când eram la Dinamo, atunci am avut 4-0 și-am pierdut cu 5-4”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.