Închide

CFR Cluj mută pe piața transferurilor. După un fundaș portughez, Miriuță și-a adus un fotbalist din Germania

Sport by Catalin Suciu - iun. 02, 2014 0 231

Echipa din Gruia își consolidează încet lotul cu care va aborda partidele din Europa League.

Susic va semna un contract cu CFR Cluj în această săptămână.  Foto:kiker.de

Susic va semna un contract cu CFR Cluj în această săptămână. Foto:kiker.de

După ce l-a transferat pe Jaime Simoes de la Beira-Mar (liga a II-a din Portugalia), formația lui Miriuță și-a asigurat serviciile bosniacului Mateo Susic, de la Energie Cottbus, a anunțat stiridesport.ro. Susic (23 de ani) evoluează ca fundaș dreapta și va ajunge în această săptămână la Cluj pentru a semnat și contractul de joc. Fotbalistul a fost adus la recomandarea lui Vasile Miriuță, tehnicianul „feroviarilor” petrecându-și mulți ani în Germania, mai întâi ca fotbalist, iar apoi ca antrenor la echipa a doua a lui Cottbus.

Susic este internațional de tineret al Bosniei și este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului specializat în analiza pieței transferurilor, transfermarkt.de.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare