Închide

CFR Cluj învinsă de FC Viitorul, 0-1

Sport by Actual de Cluj - oct. 21, 2017 0 312

CFR Cluj a fost învinsă de FC Viitorul în urmă cu puține momente.
Meciul s-a încheiat 1-0, după un gol înscris de Eric de Oliveira, în minutul 44 după o lovitură liberă transformată spectaculos de la 25 de metri.
E același Eric despre care Dan Petrescu spunea înainte de meci, într-o conferință de presă, că e pilonul central în „formula magică” a lui Gică Hagi. „În afară de Mediaș, Viitorul nu a bătut pe nimeni la început. Dar Gică a găsit apoi formula magică. A schimbat poziția lui Eric în teren, l-a băgat în spatele la două vârfuri, Țucudean și Chițu, iar împreună sunt cei mai buni jucători de atac din România. În afară că marchează goluri, creează multe ocazii. Gică a reușit să creeze – cred că e invenția lui, acum joacă 4-3-1-2. Va fi greu să-i oprim”, a spus Dan Petrescu înainte de meci.

Faza golului:

De altfel, după meci Eric a exclamat: „Până mă las trebuie să-mi mai iasă câteva goluri așa frumoase!”.

Partida nu a fost scutită de momente controversate. În min. 12 s-a cerut penalty după un presupus fault al lui Hodorogea la Deac, dar arbitrul Sebastian Colțescu a lăsat meciul să continue, la fel și în min. 87 când Mureșan a căzut pe gazon după un duel cu Lopez. De cealaltă parte CFR Cluj putea rămâne cu un om în minus în finalul primei reprize, când Vinicius a primit cartonaș galben după un duel cu Țucudean, căruia i-a aplicat un umăr în nas – acesta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După meci Viitorul rămâne pe prima poziție în clasament, la un punct distanță de CS U Craiova. E a doua înfrângere pentru clujeni în acest sezon și a doua partidă consecutivă fără niciun gol marcat – în etapa precedentă, CFR a remizat cu FC Botoșani, 0-0.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu