Închide

CFR Cluj, a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu

Sport by Actual de Cluj - nov. 23, 2020 0 94

CFR Cluj a fost învinsă de UTA Arad, acasă și e în criză de formă înainte partidei cu AS Roma din Europa League. Clujenii sunt la al doilea eșec consecutiv acasă, după cel cu Gaz Metan Mediaș.

Campioana a controlat prima parte a meciului, a avut și o bară prin Chipciu, dar UTA a dat lovitura în repriza secundă. Ioan Hora a înscris cu un șut de la marginea careului, după o gafă făcută de portarul Bălgrădean. Șutul a fost trimis pe centrul porții, dar goalkeeper-ul clujenilor nu a reușit să-l blocheze (75).

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Itu, Soares, Păun – Chipciu, Rondon, Pereira
Rezerve: Sandomierski, Debeljuh, Carnat, Costache, Djokovic, Aurelio, Latovlevici, Zunic
Antrenor: Dan Petrescu

UTA (4-2-3-1): Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu, Roșu, Albu, Tescan – Hora, Morar
Rezerve: I. Ilie, Bustea, Popescu, Melinte, Isac, Buhăcianu, A. Ioniță, C. Rus, Balauru
Antrenor: Laszlo Balint

Pentru CFR urmează un meci cu AS Roma în Europa League.

„Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză, când s-a jucat doar la o poartă. Am avut ocazii, inclusiv o bară. Am spus că UTA știe să se apere. Am pierdut din cauza ghinionului, nu meritam. Mai jucam 3 zile și mingea tot nu voia să intre în poartă.  Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren. Eu am prevenit când am spus că avem probeleme de lot, probleme mari! Mă îngrijorează aceste înfrângeri pe teren propriu, sigur. Și-au dorit jucătorii, dar unii vin după accidentări, după COVID-19, de la naționala și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.  E alarmantă situația noastră. Dacă n-am fi avut probleme de afectiv, astăzi am fi câștigat meciul, dar UTA merită felicitată pentru victorie”, a spus Dan Petrescu imediat după meci.

„Noi am crezut în potențialul nostru. Multă lume nu se aștepta la o asemenea victorie. Am încercat să remediem problemele din ultima etapă. În mare parte am reușit, chiar dacă am mai avut probleme în prima repriză. La pauză le-am spus că trebuie să câștigăm, întrucât suntem la același nivel cu CFR.  Trebuie să sărbătorim, merităm. Avem o zi liberă, după care de marți începem să pregătim foarte serios meciul de Cupă. Îmi doresc să avansăm în competiție, după care să ne concentrăm și pe următoarea etapă. Ne dorim să fim cât mai sus, dar avem un drum lung de parcurs până să emitem pretenții de play-off.  În prima repriză cred că i-am respectat prea mult, deși pentru noi orice se întâmpla în acest meci reprezenta un bonus”, a precizat și Laszlo Balinte, tehnicianul celor de la UTA.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu