Închide

CFR a remizat cu Dinamo. “Feroviarii” acuză neacordarea a două penalty-uri. “Meritam să învingem”

Sport by Catalin Suciu - apr. 25, 2015 0 361

CFR Cluj și Dinamo au remizat în Ștefan cel Mare după un joc în care ardelenii au fost mai buni.

Dinamo nu iese din criză, lui Stoican i se cere demisia la fiecare meci și pe bună dreptate. “Câinii” au uitat, parcă, fotbalul. CFR-ul a tras primul semnal la poarta lui Marc, prin Larie (21), iar apoi Camora putea deschide scorul, dar a fost blocat în momentul șutului (24).CFR-ul a rămas în avanposturi, iar apoi a ieșit la rampă centralul Hațegan. Tade a fost faultat în careu de fundașul central Marc (27), însă jocul a continuat , deși reluarile au demonstrat că se impunea lovitură de la 11 metri.
Centralul și-a continuat seara cu o nouă decizie proastă, iertându-l pe Muniru de eliminare după un cot aplicat lui Alexe (39). Dinamoviștii au ratat apoi o ocazie imensă prin Bilinski , care a tras în Mincă după ce-a scăpat singur spre poartă (40), iar repriza s-a încheiat cu o nouă eroare de arbitraj. Dore a fost faultat în careu de Elhamed (44), dar nici de această dată brigada de arbitri n-a acordat fault (44).

Gazdele au început mai bine repriza secundă , Niculae a centrat din stânga, iar Elhamed l-a învins pe Mincă (49). Bucuria dinamoviștilor a durat doar patru minute, pentru că Mario Camora a expediat un șut centrare din stânga, iar Traian Marc a scăpat mingea în poartă (53). Deac putea face 2-1, dar a tras în portar, iar apoi Hațegan l-a iertat de eliminare pe Marius Niculae după o intrare cu talpa ridicată pe genunchiul lui Lopes (59).
Deac a intrat întârziat apoi la Gavrilă și a primit direct roșu, dar chiar și așa, ardelenii au mai irosit două ocazii până la final, prin Dore (75) și Tade (90).

“Meritam să câștigăm, am jucat mai bine ca Dinamo, am avut ocazii mai bune și trebuia să luăm toate punctele. Eu mi-aș dori să rămân la CFR și din vară, dar nu în Liga a II-a. Dacă ne luăm punctele și salariile, atunci rămân, dacă nu plec”, a spus Camora după meci.

Foto: prosport.ro

VIDEO REZUMAT
Dinamo: Marc – Bărboianu, Marc, Bunoza, Serginho – Elhamed, Grigore (Cristescu 64) – Rotariu, Lazăr (Niculae 46), Alexe (Gavrilă 72) – Bilinski

Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: Mincă – Jakolis (Negruţ 87), Larie, Carp, Camora – Deac, Muniru – Tiago Lopes, Tade, Păun (Chanturia 70) – Dore (Szilard 78)

Antrenor: Francisc Dican

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.