Închide

Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal, condamnat la ani grei de închisoare și dat în urmărire internațională, prins la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 09, 2019 0 295

Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal, așa cum îl cunosc polițiștii ca pe un cal breaz, cu zeci de furturi din locuințe probate în urmă cu 15 ani și dat în urmărire național și internațional, a fost găsit ieri la Cluj.

Un bărbat de 54 de ani din Cluj-Napoca a fost prins ieri pe strada București din localitate de polițiști, cu ajutorul „mascaților”. „Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe. Pe numele celui în cauză erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca”, explică polițiștii.

Cel in cauza este cunoscut ca fiind poate cel mai mare spărgător de locuințe din zona Ardealului. „Prin 2002, 2003 avea probate circa 60, 70 de furturi din locuințe”, spun polițiștii. De asemenea acesta e cercetat în prezent pentru tentativă la furt calificat în formă continuată, după ce, în decembrie, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri. Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare