Închide

Ce stradă din Cluj ar putea avea transport în comun din toamnă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 06, 2017 0 915

Riveranii de pe artera Edgar Quinet, o stradă privată din extensia cartierului Mănăștur, preluată în 2016 de de către primărie au reușit anul trecut să convingă primăria și Compania de Transport să introducă o line de transport în comun care să deservească respectiva zonă.

Acum, alți locuitori de pe artere situate în extensiile Clujului, în zona de dezvoltare a orașului rezervată în Planul Urbanism Zonal, cer autobuz la ei pe stradă.

Dacă pe strada Borhanci s-a introdus transport în comun, după ce a fost astfaltată. oamenii de pe o altă arteră învecinată, Romul Ladea, solicită Primăriei un autobuz care să circule măcar la jumătate de oră, o oră și în această zonă, mai ales că artera  a fost asflatată de administrația locală din toamna lui 2015 și în zonă locuiesc deja foarte mulți oameni.

Despre solicitările venite de la riverani, viceprimarul Dan Tarcea a spus că deja la nivelul Companiei de Transport Local se face o analiză cu privire la rentabilitatea introducerii unei linii de transport în comun care să deservească această arteră.

Potrivit lui Tarcea, cel mai probabil la finalul verii ar trebui să se ia o decizie în acest sens. Dacă calculele ies cum trebuie, atunci transportul în comun ar urma să deservească și artera Romul Ladea.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu