Închide

Ce sloturi au cele mai multe variante bonus?

ActualitateSocial by Actual de Cluj - aug. 09, 2022 0 120

Posibil să fii în căutarea unor jocuri de noroc, dar poate să fie ceva mai complicat să te oprești asupra unuia singur. Înțelegem și de ce când totul este atât de variat, că nici măcar nu știu către ce tip de joc să te orientezi, cât pentru a găsi ceva care bifeze cât mai multe dintre cerințele pe care deja le ai tu conturate. Poate fi aproape imposibil să găsești acel joc fără de cusur, dar cumva credem că sloturile ar putea fi răspunsul pe care îl cauți, mai ales că tot ce ține de ele este simplu, rapid, ușor și incredibil de satisfăcător. Găsești extrem de multe variante și variabile pe netbet, dacă ești curios să încerci câteva jocuri de păcănele, un loc virtual unde poți găsi și câteva dintre cele mai multe sloturi cu variante bonus nu chiar de ignorat. 

Adică acelea care oferă diferite opțiuni de fidelizare – de la runde suplimentare, la rotiri gratuite și până la opțiuni de jackpot și multe altele. Iar tocmai acest subiect îl vom dezbate aici, ca să iți venim în ajutor cu câteva recomandări ca să iți fie mai ușor data viitoare când vrei să alegi ceva pe care îl vei și aprecia, dincolo de orice înseamnă posibilitate suplimentară de câștig.

Fruit Machines

Printre jocurile de păcănele care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul jucătorilor se numără jocurile care au ca tematică fructele. Da, cu siguranță vorbim aici despre un joc clișeu, dacă vrei, dar sunt fix acele jocuri care au devenit clasice de-acum și care încă sunt extrem de accesate până la a fi și cele mai căutate. Pe lângă faptul că sunt cunoscute, mai ales prin tematica lor comună și facilă, acestea oferă și foarte multe variante de bonus, care la rândul lor pot venit cu multiple profituri, dacă norocul este de partea jucătorului. Vorbim, pe scurt, despre o experiență completă de joc, dar îți recomandăm să te și documentezi înainte, cu orice înseamnă exemplificări suplimentare a bonusurilor oferite, ca să și poți profita de ele la maxim.

Jocurile cu runde bonus integrate

Sloturile All Ways sunt printre cele mai apreciate jocuri atunci când vine vorba despre sloturi, mare parte datorându-se și structurii sale foarte interesante, care deblochează câteva setări care altfel nu sunt chiar atât de ușor accesibile. Concret, în funcție de cum și cât joci, vei putea să scoți la iveală câteva caracteristici care îți asigură bonusuri fantastice, de pe urma cărora poți profita instant. Opțiunile oferite sunt multiple și variate, care implică de cele mai multe ori rotiri gratuite – le găsești mai ales la titluri precum Thunderstruck II, The Immortal Romance, Finer Reels sau Life. Odată “eliberate”, recompensele pot fi cât și de poate de importante, iar controlul va fi negreșit la tine – ai până la 243 de metode de câștig și toate pot fi la tine.

The Great Galaxy Grab Slot

Printre cei mai mari designeri ai jocurilor de noroc se remarcă Microgaming, care la rându-i este și provider de gambling cât și de aplicație mobilă aferentă. De la acesta – și nu numai – poți găsi multiple jocuri de păcănele care îți pot oferi extrem de multe variante de bonusare, care cu siguranță îți vor fi extrem de utile. Din întreaga ofertă se remarcă – mai ales Great Galaxy Grab Slot, cu 25 de linii de joc. Dacă ai ocazia să-l joci, vei avea totodată și șansa de a activa până la opt tipuri de bonusuri printre care se numără și ceea ce este cunoscut ca Happy Ending, care poate și o va face, atunci când este acordat, să-ți mărească plățile câștigătoare pentru mai multe dintre aceste funcții bonus după ce le-ai terminat de jucat!

Alte jocuri pe care merită să le încerci

Așa cum precizam deja, sloturile sunt în număr uriaș pe piața din care fac parte, ceea ce poate însemna și că este dificil, aproape imposibil, să te orientezi către un singur titlu, chiar dacă ai în minte și o tematică asupra căreia vrei să i te concentrezi. Așa că mai bine la alegi pe cele cu cele mai multe variante bonus, printre care și următoarele:

  • Starburst cu un RTP de 96.1%, lansat în 2012, se remarcă prin bonusurile care se activează la afișarea simbolului Starburst Wild; 
  • 88 Fortunes cu un RTP de 96%, lansat în 2016, a devenit în scurt timp printre cel mai popular joc de sloturi; se pot câștiga runde bonus, dar cel mai mult contează simbolul Wild Fu Bat;. 
  • Louisiana Voodoo Queen cu un RTP de 94.43%, lansat de curând, abia în 2021, a reușit în scurt timp să se impună ca un joc foarte puternic din categoria sloturi – poți câștiga un simbol care îți oferă cu până la 40 de ori mai mult față de pariul făcut anterior;
  • Cleopatra cu un RTP de  95.7%, a fost lansat în 2002, deci a avut timp suficient ca să se devină un nume solid în aceast[ industrie, unde s-a impus mai ales prin marile profituri oferite jucatorilor, mai ales când acestora li se afișează un simbol fantastic: un sfinx. 
  • Dead or Alive II cu un RTP de 96.82%, este un joc relativ nou, care nu este chiar atât de abordabil, poate și datoria temei, care implică zombies, nu tocmai un subiect plăcut multora. Dar rundele bonus sunt multiple și mari! 
  • Fu Dai Lian Lian Boost Peacock cu un RTP de 96-98% are cele puțin trei mari bonusuri, care pot atrage, dar asta îți rămâne ție să le descoperi, mai ales dacă te interesează și ce poate acoperi la partea de jackpot progresiv;
  • Buffalo Gold cu un RTP de 96% este un slot care se bazează, cum altfel, pe simboluri, ca să ofere cele mai tari premii, dar cele mai importante se activează când trei similare se afișează și pot oferi nenumărate rotiri gratuite. 

Concluzie

Înainte de orice rundă serioasă de joc, încurajăm cu cât se poate de poate de multă seriozitate, să se facă și câteva runde de “încălzire” înainte, în sensul să se opteze pentru jocurile gratuite, care să servească drept antrenament pentru jocurile care implică și investiții serioase și certe de bani din finanțele proprii. Doar așa te poți familiariza cu ceea ce înseamnă jocuri de păcănele, fără să iți asumi riscuri pe care le poți evita. Plus că astfel poți vedea nu doar cum se joacă, dar și dacă trebuie să ții cont de unele detalii, dacă și cum se activează rundele de bonusuri și care ar putea fi acelea. Și tine minte că nu contează câți bani vei câștiga, cât mai ales este esențială experiența pe care o vei dobândi și despre momentele interesante de joc pe care să le ții minte.

(P)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu