Închide

Ce progrese s-au făcut pe șantierele publice din Florești menite să aducă fluidizarea traficului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 18, 2023 0 159

O nouă vizită pe șantierul de modernizare a arterelor din zona cartierului Terra din Florești arată că lucrările se derulează în avans față de termenele de contract.

“M-am bucurat să constat că proiectul de modernizare a zonei “Terra” este în avans față de termenele stabilite prin contractul de execuție.
După lărgirea din zona de curbă din fața cartierului “Terra”, realizarea parcului prin montarea de băncuțe, realizarea refugiului pentru autobuz și pregătirea zonelor pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice, azi am constatat că noua stradă, Str. Dumitru Mocanu 2, are deja realizate conexiunile la utilități: canalizare menajeră, rețea pluvială, alimentare cu apă. Miercuri, 19 iulie, începem lucrările la cei aproape 200 ml de trotuar nou de pe  Str. Dumitru Tăuțan, arteră care va face legătura dinspre DN cu Dumitru Mocanu 2. Lucrările de instalații și utilități sunt realizate în proporție de 50%. Săptămâna viitoare, dacă vremea va permite, se vor putea demara lucrările finale de asfaltare”, a informat primarul Bogdan Pivariu.

Oficialul din Florești a mai arătat progresele de pe un alt șantier important din comună, cel de pe strada Teilor.

“În ceea ce privește această stradă, am verificat segmentul unde Companiile de Apă și Gaz desfășoară lucrări de reabilitare a rețelelor utilitare.
Mă bucur să vă anunț că aceste lucrări se vor încheia în această săptămână, urmând ca săptămâna viitoare să se asfalteze și acest tronson”, a mai spus primarul.
(sursa foto: Facebook/Bogdan Pivariu)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu