Închide

Ce a câștigat un pensionar clujean de la Boc după un pariu pus în parcul central

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 02, 2018 0 602

”Nu mai fac pariuri cu pensionarii că au știință mai multă”, a spus primarul Emil Boc după ce a pierdut un pariu cu un pensionar din Cluj privind scorul unui meci din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, partida dintre Spania și Rusia. Emil Boc i-a cumpărat unui pensionar din Cluj, luni de dimineață, o ladă de bere, după ce Rusia a câștigat meciul în fața Spaniei.

Rămășagul a fost pus duminică în Parcul Central, după ce primarul Emil Boc a oficiat niște căsătorii și s-a oprit pe la zona cu aparate de fitness și a stat la taifas cu pensionarii.

Din una în alta s-a ajuns la fotbal. Primarul Boc a fost provocat să-și desemneze favorita dintre Sapania și Rusia, meci care se juca în 1 iulie, seara. Boc a pariat pe Spania, iar pensionarul pe Rusia. După cum i-a explicat primarului, pensionarul l-a asigurat că Rusia își va folosi toate tehnicile (și cele paranormale de influențare) ca să câștige meciul. Partida între Spania și Rusia s-a disputat duminică seara și s-a încheiat cu victoria Rusiei după lovituri de departajare. Așa că primarul a rămas bun de plată.

După cum a povestit Emil Boc, luni de dimineață, pensionarul care a pariat pe Rusia, însoțit de un altul care avea aceeași părere, îl așteptau deja la cabinet ca să-și revendice lada de bere.

Primarul a declarat public că și-a onorat promisiunea. A făcut și poze cu cei doi ca să aibă dovada. I-a felicitat și a anunțat că nu va mai face pariuri cu pensionarii.

Despre pariul pierdul, Boc a povestit din proprie inițiativă la emisiunea City Plus de pe Antena 1 Transilvania.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare