Închide

Caz rar. Un fotbalist de la CFR a acceptat o diminuare contractuală de “neconceput”

Sport by Catalin Suciu - mart. 09, 2015 0 699

Odată cu deschiderea procedurii de reorganizare judiciară, CFR Cluj și-a redus sau încearcă să reducă toate cheltuielile, aici intrând și salariile jucătorilor.Fotbaliștii au fost chemați de administratorul judiciar la renegocieri contractuale.

Dacă mai mulți jucători au stat pe gânduri sau chiar au refuzat noua ordine de austeritate , cum este Florin Costea, surprinde însă cazul portarului Mincă. Remunerat cu 12.000 de euro pe lună, goalkeeper-ul a acceptat o diminuare substanțială și potrivit noii înțelegeri acesta ia în prezent 5000 de euro.
Mincă a fost rezervă în ultimii ani la CFR, stând mereu în umbra lui Mario Felgueiras, dar din acest retur a început să apere , luându-le fața lui Amadio și Vâtcă. În turul semifinalei din Cupa României cu Universitatea Cluj, portarul a apărat și o lovitură de la unsprezece metri în minutul 8 și a reușit să păstreze tabela intactă până la final.
Și alți jucători au acceptat diminuările, dar deocamdată administratorul clubului n-a discutat cu Ciprian Deac și Mario Camora, fotbaliștii cu cele mai mari salarii, de 20.000 , respectiv 18.000 de euro, urmând să poarte negocieri cu aceștia în zilele următoare.

foto: Mihai HENDEA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.