Închide

Câte locuri mai sunt în avion și autocare spre Untold și unde mai găsești cazare ieftină în Cluj

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iul. 29, 2016 0 523

Câteva locuri mai sunt dispobibile pentru fanii Untold în mijloacele de transport oficiale ale festivalului, anunță organizatorii. În avionul oficial care va sbura din București spre Cluj, The Cloud Rider, mai sunt 30 de locuri iar în autocarele The Tarmac Eater mai sunt locuri din Timișoara, Iași și București. De asemenea, mai există pentru festivalieri încă 200 de locuri diponibile pentru cazare în căminele studențești.

„Avionul UNTOLD, mai are doar 30 de locuri disponibile pentru călătoria spre cea mai intensă petrecere a anului 2016 din România. Festivalierii care vor zbura cu Boiengul 737 spre cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, vor avea parte de o experiență incredibilă la 10.000 de metri, unde atmosfera va fi întreținută de DJ Manuel Riva iar gazda petrecerii va fi nimeni alta decât INNA. Fanii UNTOLD au șansa să călătorească spre Tărâmul Magiei și al Nopții alături de vedete din România și vor avea parte de suprize de neuitat. Plecarea va fi de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la miezul nopții, cu întoarcere spre casă în noaptea de 8 spre 9 august”, anunță organizatorii.

Participanții la festival care doresc să-și achiziționeze un bilet de avion, o pot face pe site-ul http://www.tui-travelcenter.ro/untold-bilete-avion

Autocarele oficiale ale festivalului  care pornesc din Baia Mare, Brașov și Constanța sunt sold out, în timp ce câteva locuri mai sunt disponibile pe rutele spre Cluj dinspre Timișoara, Iași și București. Participanții își pot achiziționa ultimele locuri în The Tarmac Eater pe http://www.tui-travelcenter.ro/untold-bilete-autocar.

„Pentru festivalierii care nu și-au rezervat încă o cazare în Cluj pentru Untold mai sunt dispobile 200 de locuri în căminele stundețești. Turiștii au la dispoziție și camere în hotelurile de 2, 3, 4 și 5 stele din Cluj Napoca. Mai multe informații despre posibilitățile de cazare oferite de organizatorii UNTOLD dar și de partenerii festivalului se pot găsi pe linkul https://untold.com/ro/accommodation„, mai spun organizatorii.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu