Închide

Cât de scumpe vor fi Zilele Clujului în anul Centenarului

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 08, 2018 0 1385

Cea de a opa ediție a Zilelor Clujului organizate în luna mai de Primăria Cluj timp de 4 zile are o alocare de 950.000 din bugetul local. Cea mai mare parte din această sumă va merge pentru onorariile artiștilor care vor susține concerte în cadrul manifestării.

 

Propunerea de alocare a celor 950.000 de lei pentru Zilele Clujului va fi dezbătută de consilierii locali la ședința din ordinară din 12 ianuarie.

Potrivit structurilor de specialitate ale Primăriei, cea mai mare parte din această sumă va merge pe onorarii pentru artiștii care vor concerta la acest eveniment. Zilele orașului s-au organizat pentru prima dată în 2011, iar de atunci evenimentul s-a transformat într-un fel de festival al orașului. Anul trecut, municipalitatea a anunțat că la evenimentele organizate de Zilele Clujului în 2017 derulare în 30 de locuri din oraș au participat 250.000 de oameni.

La concertele și evenimentele organizate în piața centrală a Clujului, Piața Unirii, au participat potrivit Primăriei circa 50.000 de oameni la ediția din 2017 a Zileleor orașului.

Paractica este ca petru Zilele Clujului, Primăria să atragă și parteneri care să facă propriile evenimente dar și sponsori.

Pentru ediția de anul acesta, Primăria promite un program special, mai ales că este anul Centenarului Marii Uniri.

Cum se împart banii pentru Zilele Orașului

(sursa: primariaclujnapoca.ro)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu