Închide

Cât au costat Serile de Vară clujene

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - sept. 02, 2014 0 328

Concercertele din luna august organizate de administrația locală la final de săptămână în diferite locuri din oraș au strâns chiar cifre record de spectatori, spun reprezentanții primăriei.

„Când Serile de Vară s-au mutat pe Kogălniceanu, am fost și noi surprinși de numărul de particpanți. Am avut o terasă amenajată și un lounge, dar a fost insuficient. Au fost undeva la 500 de spectatori. Până și noi ne-am mirat. Iar concertele susținute de micile vedere au fost senzaționale. În prima seară în parcul de lângă lacul din Gherogheni a plouat, însă după ploaie, imediat s-au strâns 200 de oameni. În Piața Muzeului oricum este plin. În Parcul Central, în Piata Uniri au fost foarte mulți spectatori”, au explicat reprezentanții primăriei.

Anul acesta Serile de Vară s-au organizat atât în Piața Muzeului, în Piața Unirii dar și în parcul de pe malul lacului din Gherogheni, pe strada Kogălniceanu, la cazinoul din Parcul Central și în zona La terenuri din cartierul Mănăștur.

„Cu tot cu sonorizare, scene pentru concertele din toate locațiile, bugetul cheltuit pentru organizarea Serilor de Vară a fost undeva la 80.000 de lei (peste 18.000 de euro)”, au informat reprezentanții primăriei.

Anul trecut, administrația locală a cheltuit peste 14.000 de euro, bani publici, pentru concertele organizate tot în luna august. Bugetul a fost mai mare, însă s-au atras și fonduri din sponsorizări, susținea primăria.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.