Închide

Care sunt cei mai confortabili pantofi de damă? (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iun. 23, 2021 0 112

Aceasta este o întrebare grozavă, sincer. Este o întrebare foarte interesantă pentru orice femeie dependentă de pantofi. Sau poate pentru oricine caută încălțăminte confortabilă.

De fapt, nu există un singur răspuns. Confortul unor pantofi damă nu depinde doar de marca care îi face. Deși acesta este un lucru pe care trebuie să îl luăm în considerare. Dar, desigur, depinde de materialele din care este fabricat pantoful, precum și de calitățile acestuia.

Cu toții am trecut prin această problemă în mai multe ocazii. Ne-am îndrăgostit nebunește de niște pantofi damă și, deși nu au fost atât de confortabili pe cât ne-am fi dorit, ne-am convins că îi vom îmblânzi după câteva purtări. Dar, chiar și după aceste purtări, realizăm că, după ce îi dăm jos, suntem pline de bătături.

Pentru a nu retrăi această scenă de teroare și pentru ca picioarele tale să nu sufere consecințele, fii atent la sfaturile noastre pentru a alege pantofi damă care să nu ne facă probleme.

Detalii pentru pantofi damă confortabili

Într-adevăr, încălțămintea cu confort ridicat depinde de materialele utilizate la fabricarea sa. Cu toate acestea, depinde și de multe alte mici detalii.

Unele dintre ele sunt, de exemplu:

  • ușurința materialelor: poți face o pereche de pantofi damă din materiale rafinate care să fie extrem de incomozi. Acest lucru se poate întâmpla dacă materialul este extrem de rigid, de exemplu. Papucii de casă cu talpă din cauciuc natural sunt excelenți dacă căutăm o aderență bună. Cu toate acestea, dacă densitatea cauciucului este foarte mare sau are un volum mare, papucii pot fi prea grei. În consecință, acest lucru ar face ca încălțămintea să nu fie atât de confortabilă pe cât te-ai aștepta. În opinia noastră, un pantof ar trebui să aibă o greutate medie sau ușoară, evitând astfel oboseala excesivă la sfârșitul zilei;
  • căptușeala: un alt detaliu important la alegerea unei perechi de pantofi damă. Marea majoritate a pantofilor au un sistem de spumă între materialul exterior – indiferent dacă este sau nu din piele – și căptușeala interioară. Aceasta înseamnă că au un strat de spumă cu o anumită grosime, care acționează ca izolație și reduce fricțiunea pantofului cu piciorul.
  • branțuri: ceva foarte important atunci când selectăm perechea de pantofi pe care vrem să o purtăm. Recent, am observat că marea majoritate a marilor mărci de pantofi optează pentru branțuri amortizante. Multă încălțăminte vine deja cu faimoasa Memory Foam, un branț din spumă cu memorie care amortizează amprenta. La fel, există și alte tipuri de branțuri pentru a reduce impactul piciorului cu solul la fiecare pas. Marea majoritate a acestor fabuloase branțuri moi vin cu pantofii de alergare. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe mărci de pantofi adaugă acest tip de branț la colecțiile lor.
  • catifelarea materialelor: pe lângă spuma interioară, este importantă și selectarea pantofilor din material moale. Acest lucru ne va oferi moliciune și va elimina eventualele frecări. Pantofii din piele – fie că este piele de căprioară sau orice altă variantă – sunt în mare parte pantofi moi.
  • Etanșat sau cusut: un pantof cu cusături excesive tinde să nu fie la fel de confortabil. De exemplu, cusăturile din pantofii de alergare sunt foarte puțin vizibile, ceea ce îi și face așa de confortabili.

Alege cea mai confortabilă încălțăminte

Atunci când îți alegi încălțămintea, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. În primul rând, după ce ai acceptat că îți place designul și ai fost de acord cu valoarea pantofului, ar trebui să îl încerci.

Pentru a face acest lucru, deschide șireturile, scaiul sau sistemul de deschidere, ceea ce este necesar pentru a evita nevoia de a forța potrivirea. Dacă nu, ai reduce deja nivelul de satisfacție pe care îl vei avea cu acești pantofi.

Apoi asigură-te că greutatea pantofilor nu este excesivă. Amintește-ți că vei fi încălțată cu acești pantofi multe ore pe zi și nu vrei să obosești prea mult.

În al treilea rând, mergi în jurul magazinului de pantofi damă – sau al casei, dacă i-ai primit după ce i-ai comandat online. Asigură-te că nu te deranjează în nicio zonă, nici în față și nici în lateral. Poate că este normal ca această încălțăminte nouă să nu fie la fel de confortabilă ca cea pe care o porți deja. Sigur, încălțămintea ta este deja uzată și modelată după forma picioarelor. Încearcă noii pantofi damă și gândește-te dacă ar putea deveni confortabili și utili pentru utilizarea pe care intenționezi să le-o dai.

Caută confort, ușurință, precum și propriul design și stil, care se adaptează gusturilor tale. De asemenea, asigură-te că nu alunecă excesiv și că sunt pe de-a-ntregul produsul pe care îl cauți.

Urmând aceste mici recomandări, vei putea alege încălțămintea ideală pentru tine.

Cel mai bun mod pentru a evita bătături cu orice preț sunt pantofii cu talpă de iută, de tip espadrile. De asemenea, vin minunat cele care pot fi ajustate la conturul piciorului cu șireturi. Optează întotdeauna pentru materiale de calitate, care să aibă un contact cât mai mic cu pielea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare