Închide

Care este cea mai dorită școală de cartier din Cluj: „Am bătut toate recordurile, am bătut și liceele din centru”

ActualitateSinteză știri localeTop News by Catalin Suciu - mart. 27, 2017 1 2387

Liceul Onisifor Ghibu, din cartierul clujean Grigorescu, are, în acest an, cei mai mulţi copii înscrişi la clasa pregătitoare. Pentru anul şcolar următor au fost depuse 224 de dosare, ceea ce înseamnă că vor fi înfiinţate opt clase de pregătitoare, şapte pentru limba română şi una cu predare în maghiară, cu trei mai multe decât preconizase conducerea şcolii, anunță radiocluj.ro.

„Anul acesta am bătut toate recordurile, am bătut şi liceele din centru. N-o spun cu o deosebită mândrie, dimpotrivă!. Având un număr atât de mare de clase, în sensul că ne-am propus cinci clase şi avem opt, va fi destul de greu cu partea administrativă. Deja merg de după-amiază clasele a treia. Probabil că va mai fi un rând de clase de după-amiază. Potrivit legii, clasele mici trebuie să vină la şcoală de dimineaţa. Aşa că după-amiază pot merge clasele a treia şi a patra. Vom vedea cum ne organizăm”, spune Monica Bereș, directoarea Licelului Teoretic Onisifor Ghibu.

Pentru ca problema de la Liceul Teotetic Onisifor Ghibu să fie rezolvată, ar fi nevoie de extinderea clădirilor deja existente. Directoarea a cerut mansardarea liceului încă din 2008, dar acum crede că doar un etaj suplimentar nu mai rezolvă problema şi ar dori construcţia unui nou corp de clădire.

Mai multe AICI

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare