Închide

Capăt de drum. CFR a remizat cu Steaua și spune adio campionatului. Regretele cele mai mari ale antrenorului Miriuță

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 18, 2017 0 570

CFR Cluj n-a reușit să se impună în fața Stelei, cu toate că FCSB-ul n-a contat în meci. La Cluj, în Gruia, echipa lui Reghecampf n-a avut niciun șut pe spațiul porții.

Formația clujeană a controlat în mare parte meciul, dar ocaziile importante au lipsit la ambele porți. Alibec, vedeta bucureștenilor, a fost anihilat complet și fără el, FCSB arată rău de tot. CFR-ul n-a strălucit, n-a jucat nici modest, dar remiza n-o ajută deloc pentru că sezonul e încheiat în privința luptei la titlu. Steaua e prima, are șapte puncte avans cu patru etape rămase de jucat.

„Am ieșit din lupta la titlu, deși nu acesta era obiectivul nostru. Am controlat meciul de la un capăt la celălalt dar, din păcate, nu am reușit să câștigăm. Trebuie să ne concentrăm asupra jocurilor pe care le mai avem, începând cu cel de la Astra”, a spus Miriuţă după meci.

Acesta a identificat și dezavantajele CFR-ului din acest sezon. Ce i-a lipsit pentru a duce lupta pentru titlu până în ultima etapă. „Eu sper, cu noul patron, să facem o echipă foarte bună şi să ne batem la titlu. Ne-au lipsit cele şase puncte şi Petrucci, Jakolis şi Lopez. Dacă îi aveam pe cei trei jucători, Petrucci, Jakolis şi Cristian Lopez, acum eram în faţa Stelei”, a mai spus Miriuță.

CFR Cluj are 30 de puncte și ocupă locul 4 în play-off. Lideră e FCSB cu 37, urmată de Viitorul cu 34 de puncte și Dinamo, care a acumulat 32 de puncte.

Pe 5 e Universitatea Craiova, cu 27 de puncte, iar campioana Astra e ultima, cu 26 de puncte.
Echipele de start

CFR Cluj: Mincă – Tiago Lopes, Ionuţ Larie, Horj – Gomelt, Dea – Sorsa, Omrani, Păun – Bud

Rezerve: Marc – Peteleu, A. Mureşan, L. Rus, Nouvier, F. Nascimento, Dan Roman.

FCSB: Niţă – Pleaşcă, Bălaşa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Ov. Popescu – Boldrin, Fl. Tănase, De Amorim – Alibec.

Rezerve: Edi Stăncioiu – Tamaş, Alex. Tudorie, Jakolis, Vlad Achim, Gnohere, G. Enache.

Arbitru: George Găman (Dolj). Asistenţi: V. Avram, M. Orbuleţ (Bucureşti)

Partida dintre CFR și FCSB din Gruia, disputată luni seara, s-a jucat cu casa închisă. 14.000 de bilete au vândut organizatorii, adică toate care s-au pus în vânzare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare