Închide

Candidat la președinție, dat dispărut după ce a plecat din camera de hotel din Cluj la 1 dimineața și nu mai răspunde la telefon

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 07, 2019 0 1006

Un candidat la Președinția României a fost dat dispărut la Cluj iar acum polițiștii îl caută, după ce nu i s-a mai găsit urma de noaptea trecută.

Polițiștii au fost sesizați despre dispariția candidatului de către Serviciul de Protecție și Pază, care are obligația de a păzi candidații la cea mai înaltă funcție în stat, dar numai pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale. Vorbim despre candidatul la președinție Ninel Peia, care s-a cazat ieri la un hotel din Cluj-Napoca, iar pe camerele de supraveghere a fost surprins părăsind hotelul în jurul orei 1.17 dimineața. De atunci nu se mai cunoaște nimic despre acesta. ”În această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon”, spun polițiștii, care adaugă că se fac cercetări în cauză. ”Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, adaugă aceștia.

Ninel Peia e candidat la președinție din partea partidului Neamul Românesc și fost parlamentar în mandatul 2012 – 2016. A absolvit facultatea de drept la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazu” în 2011. A absolvit și Colegiul Naţional de Informaţii, specializarea Securitatea Naţională, şi Academia De Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.  Are trei masterate – în drept intern și internațional de mediu, economie și managementul mediului și administrație publică și aquis comunitar. E președintele partidului pe listele căreia candidează la președinție, din 2018, după ce a fost dat afară din PSD în 2016 în urma unor declarații controversate. Mai concret a susținut că vaccinurile au fost cele care au îmbolnăvit 13 bebeluși în județul Argeș, ajunși în stare gravă la spitalul ”Marie Curie”.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu