Închide

Campionatul s-a încheiat, disputa continuă. Nou scandal CFR-FCSB. CFR i-a falsificat semnătura unui fotbalist

Sport by Catalin Suciu - mai 23, 2018 0 148

Bilel Omrani este noul motiv de dispută între cele două rivale din Liga 1. Motivul ține de contractul de joc al fotbalistului.

Potrivit clubului clujean, atacantul ar fi semnat o nouă înțelegere cu echipa din Gruia, dar fotbalistul și impresarul său au negat vehement acest lucru. Omrani susține că semnătura care apare pe contract ar fi falsificată. Mai mult, jucătorul vrea să ajungă la FCSB liber de contract în această vară.

Cazul a ajuns la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste, iar verdictul a fost categoric: semnătura de pe noul contract al jucătorului cu CFR Cluj este falsă. Actul a fost analizat de experți grafologi acreditați, iar jucătorul devine, astfel, liber de contract în această vară.

Despre plecarea lui Omrani la FCSB se vorbește încă din iarnă, când Becali a spus că francezul nu şi-a prelungit contractul şi urmează să ajungă gratis sub comanda lui Nicoale Dică. CFR a  susţinut că atacantul şi-a prelungit contractul şi clauza de reziliere a fost mărită de la 200.000 de euro la 2 milioane de euro.

În vârstă de 24 de ani, Omrani a evoluat în 30 de meciuri oficiale în acest sezon, reuşind să înscrie de nouă ori şi să paseze decisiv în cinci rânduri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.