Închide

Camora a primit cetățenia română

Sport by Actual de Cluj - aug. 25, 2020 0 204

Fotbalistul portughez Mario Camora a primit cetățenia română, decizia a luat-o guvernul ieri.
Camora a primit cetățenia în urma unei hotărâri de guvern adoptată în ședința de ieri. ”Se acordă cetăţenia română domnului Malico Paulino Mario Jorge, cetăţean portughez, fiul lui Anibal şi Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986 în localitatea Samora Correia, Benavente, Santarem, Portugalia, având domiciliul actual în România, Cluj Napoca, str. Oaşului, nr.347 C, jud. Cluj, cu menţinerea domiciliului în România”, arată hotărârea de guvern.

Fundaș stânga, Camora joacă la CFR Cluj încă din 2011. Acum că a primit cetățenia română, la patru ani de la depunerea actelor, poate juca pentru echipa națională a României. ”Am primit ultimele acte din Portugalia, formalitățile sunt făcute și în câteva zile totul ar trebui să fie în regulă în privința cetățeniei. Am ajuns aici în urmă cu cinci ani și recunosc că nu mă gândeam că voi sta atâta timp. Dar m-am adaptat foarte repede, a început să-mi placă România, iar acum iubesc acest loc, această țară. Este casa mea! Ar fi o mândrie să joc pentru România, dar mai întâi trebuie să fiu și convocat”, spunea Camora pentru actualdecluj.ro, încă din 2016.

Citește și:

Camora, românul. Fundașul portughez al CFR-ului e gata să joace pentru România. „Actele sunt făcute. Ar fi o mândrie pentru mine”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu