Închide

Cale liberă spre U Cluj. Un fost fundaș al „Șepcilor roșii” e tentat să revină la Cluj. „M-am simțit extraordinar, n-am cum să uit asta”

Sport by Catalin Suciu - mai 18, 2018 0 788

Fotbalistul e liber de contract după patru ani în care-a evoluat în Bulgaria, Cipru și Israel.

Emil Ninu e jucătorul care e tentat de o revenire la Universitatea. Recent și-a încheiat angajamentul în Israel, cu Maccabi Ahi Nazareht și a refuzat prelungirea. Fotbalistul e deja în România, e liber de contract și e pregătit de o nouă provocare.

El spune că „familia mea este prioritară, din acest motiv am refuzat și prelungirea contractului în Israel. Universitatea e o echipă mare, eu așa am perceput-o mereu și aici, la Cluj, m-am simțit minunat. Când am plecat, am plecat pentru că erau foarte mari probleme. Am petrecut o perioadă minunată, de ce nu m-aș întoarce? Eu discut cu ei fără nici 0 problemă, dar să mă dorească cu adevărat. Am văzut că sunt planuri mari la U Cluj, că e stabilitate, că vor performanță și asta e îmbucurător. Liga a II-a e doar un pas trecător, cred eu, pentru că Universitatea va promova și va reveni acolo unde trebuie să fie, în Liga 1. M-aș bucura să îmbrac din nou tricoul lui U, dar de propus eu nu mă propun sngur”, a explicat Emil Ninu pentru actualdecluj.ro.

Ninu (31 de ani) a jucat pentru Universitatea 56 de partide în campionat, în perioada 2012-2015. S-a transferat ulteruior la Levski Sofia (Bulgaria), AEK Larnaka (Cipru), Hapoel Bnei Lod (Israel) și Macabi Ahi (Israel).

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare