Închide

Bursă a locurilor de muncă pentru industria ospitalității la Cluj, o organizează AJOFM

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 20, 2023 0 158

Bursă a locurilor de muncă pentru industria ospitalității la Cluj, o organizează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

”Sectorul HoReCa, una dintre cele mai dinamice industrii, dar și printre cele mai afectate de pandemie, din cauza deschiderii directe către populație și a faptului că a fost vizată de fiecare dată de restricțiile impuse de autorități, resimte acum un deficit acut de forță
de muncă”, arată AJOFM Cluj. ”În prezent, acest domeniu este pregătit să depășească provocările generate de pandemie, iar eforturile angajatorilor se traduc prin încercarea de a atrage și de a păstra angajații pe o piață a muncii tot mai competitivă precum și de a  transforma industria într-o zonă atractivă de lucru, pentru cei care doresc să activeze în industria ospitalității”.

Bursa are loc vineri 3 martie la casino-ul din parcul central din Cluj-Napoca. Cel puțin 20 de reprezentanți ai celor mai mari angajatori din industria ospitalității clujene, membri ai organizației patronale de profil, vor fi prezenți cu oferte de joburi. Se caută manager locație, bucătar, ajutor bucătar, ospătar șef, ospătar, ajutor de ospătar, barman, ajutor barman, chelner, cofetar, patiser, recepționer, cameristă, agent vânzări, vânzător magazin, spălător vase și personal necalificat. ”Aceste oferte se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomerilor, dar și celor care doresc să-și schimbe locul de muncă sau să își îmbunătățească poziția profesională”, arată AJOFM.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu