Închide

Atac la PR-ul Clujului: “zona centrală a Iașiului e mai frumoasă, mai curată și mai prietenoasă”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 27, 2021 4 816

“Vă informez că zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului”, spune Vlad Mixich, medic și publicist care a absolvit facultatea de Medicină din Timișoara.

El a postat o fotografie pe grupul Clujul Civic de pe rețeaua de socializare Facebook din centrul Iașiului pentru a-și susține părerea, cu mențiunea că “Oricât de intensă e moda şi marketingul, aceasta este realitatea obiectivă”.

Mixich a mai precizat că e conștient că clujenii vor porni un mic jihad pe rețelele de socializare, însă că, emoțional, își susține părerea.

“Nici Copoul nu e Parcul Central”, a apreciat un comentator. Altcineva a spus că spațiile Primăriei din Iași sunt prost întreținute iar spațiul oferit ca exemplu de publicist ar fi întreținut de un privat. Alți activiști clujeni au arătat că susțin părerea lui Mixich, mai ales că ea echilibrează PR-ul Clujului, în special cel susținut de primarul Emil Boc și de municipalitatea clujeană, PR despre care spun că deformează realitatea din Cluj-Napoca.

Zona Centralā din Cluj:

sursā foto: Cluj AM


sursà foto: I Like Cluj

Potrivit blogului său, Mixich este în prezent specialist în politici de sănătate și lucrează în România ca membru al echipei de suport tehnic a Băncii Europene de Investiții. E și expert independent numit de Parlamentul European în consiliul director al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

4 comentarii

  1. e frumos Iasul, clujenii nu pornesc nici un jhad ca nu au de ce. Cine a spus ca trebuie sa fim primii in toate? lasa si pe altii, mie imi place Clujul asa cum e.

  2. Are mare dreptate Centrul Clujului e urit Domnul primar se vede ca nu iubeste florile La dinsul in localitatea de bastina nu sunt flori decit de cartof dulce salbatic Nu e obisnuit Felicitari iesenilor

  3. Nu Ve interesează defel părerea uniră despre Cluj și cu atât n-ai puțin Comparațiile cu Iași. Dacă vreți, e ca su când am comoara nete cu verze…Sunt stiluri arhitecturale diferite, sunt mentalități diferite, este o cu totul alta stare de spirit. De fapt Clujul este mai mult o stare de spirit. Acest lucru rste clar ca îl depășește pe comentator.

  4. Nu ne interesează defel părerea unora despre Cluj și cu atât mai puțin comparațiile cu Iași. Dacă vreți, e ca si când am comoara mere cu verze…Sunt stiluri arhitecturale diferite, sunt mentalități diferite, este o cu totul alta stare de spirit. De fapt Clujul este in primul rand o stare de spirit. Acest lucru este clar ca îl depășește pe comentator. De altfel, urmariti migratia care este revelataore; in timp ce o droaie de mopldoveni studiaza, muncesc si se stabilesc in Cluj, fenomenul nu este si reciproc, putini sau aproape deloc dintre clujeni se stabilesc in Iasi. Daca ati citit punguta cu doi bani, frumusestea asta este exact margica adusa cu mare fala de gaine babei

Scrie un comentariu