Închide

Școlile dintr-un oraș din Cluj, dar și dintr-o comună din zona metropolitană Cluj-Napoca, se închid, cursurile se mută online

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 22, 2020 1 236

Școlile dintr-un oraș din Cluj, dar și dintr-o comună din zona metropolitană Cluj-Napoca, se închid după ce incidența infecțiilor cu coronavirus a crescut considerabil.

E vorba de școlile din orașul Câmpia Turzii și de comuna Feleacu. Decizia a luat-o în urmă cu puține momente Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și e valabilă din 26 octombrie. Mai exact școlile din Câmpia Turzii și comuna Feleacu trec pe scenariul trei de funcționare, cel mai grav, însemnând că școlile se închid iar cursurile se mută online.

În aceeași situație se află de azi grădinița reformată Csemete din Cluj-Napoca și grădinița Prichiland din Florești.

Menționăm, cursurile școlare au fost deja suspendate fizic și mutate online în mai multe orașe din Cluj, inclusiv în reședința de județ Cluj-Napoca, dar și în comuna Florești.

Un comentariu

  1. Desi nu seamana, Campia Turzii este municipiu. Fara populatie de municipiu, fara agentie fiscala, fara carte funciara, fara un spital de „doamne ajuta”, practic fara nici o functionalitate de municipiu, dar este municipiu! Pentru ca sa aiba primaria sute de angajati, pentru ca primarul si consilierii sa aiba indemnizatie mai mare, pentru ca sa platim mai mult la taxe si impozite si, vezi doamne, pentru a primi mai multi bani de la buget(care, fie vorba intre noi, sunt cheltuiti aiurea), pentru asta e municipiu!
    Dar nu ne deranjeaza ca nimeni nu-l vede ca municipiu!

Scrie un comentariu