Închide

Electric Castle nu se organizează în acest an, e amânat pentru 2022. ”Ne este tare dor de toată lumea”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2021 0 220

Unul dintre cele mai mari festivaluri din România, Electric Castle, nu va fi organizat nici în acest an, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta”, au anunțat azi organizatorii festivalului de la castelul din Bonțida. Motivul – festivalul nu poate fi organizat în condițiile restricțiilor și măsurilor anunțate de autorități cu referire la evenimentele de mare anvergură. ”În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, arată aceștia.

Astfel, festivalul a fost amânat pentru 13-17 iulie, anul viitor, cu aceiași headlineri – Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones. ”În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă. Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând”, au completat aceștia. ”De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare