Închide

Clujul are a doua cea mai mare incidență a infecțiilor cu coronavirus la mia de locuitori din țară, aproape 7 la mie

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 12, 2020 0 312

Clujul are a doua cea mai mare incidență a infecțiilor cu coronavirus la mia de locuitori, astăzi, arată datele oficiale.
E vorba de o incidență de 6,99 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare din țară astăzi după Sibiu, care a depășit azi incidența de 7 cazuri la mie, mai exact 7,4.
În Cluj au fost depistate peste patru sute de cazuri de infecție doar în ultimele 24 de ore, printre cele mai multe din țară și printre cele mai mari incidențe zilnice înregistrate în Cluj într-o zi, de la debutul pandemiei.

Amintim, în Cluj au fost înregistrate până astăzi cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus din țară, exceptând Capitala, aproape 14.300 de cazuri de la debutul pandemiei. Dintre acestea, 1.100 de persoane au fost depistate cu infecție doar ieri și astăzi – ieri a fost înregistrat un record de infecții, de peste șapte sute de cazuri noi, iar azi au fost înregistrate alte peste patru sute de cazuri.

În mai multe orașe și comune din Cluj au fost prelungite ieri cu încă 14 zile restricțiile de circulație cauzate de incidența crescută a infecțiilor cu coronavirus. Între acestea, Câmpia Turzii, Feleacu și Huedin. În Cluj-Napoca incidența infecțiilor este peste media județeană și aici sunt în vigoare aceleași restricții, care includ între altele obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, interzicerea formării de grupuri mai mari de șase persoane sau închiderea restaurantelor, dar și închiderea școlilor și mutarea cursurilor pe Internet.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu