Închide

BREAKING Alex Chipciu, de la CFR, a semnat cu „U” Cluj: „Nu e o problemă că a jucat la ei, el știe ce înseamnă Universitatea. E un mare plus pentru noi!” / Durata contractului

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 24, 2022 1 641

Internaționalul Alexandru Chipciu (33 de ani), care a jucat la CFR Cluj, a semnat cu rivala Universitatea.

Fotbalistul va începe pregătirea în scurt timp. El a semnat un contract valabil un sezon cu U.

Mutarea a fost confirmată de managerul sportiv Gabriel Giurgiu, pentru actualdecluj.ro.

„A semnat pe un sezon și sunt convins că ne va ajuta enorm. Vine cu valoarea lui, vine cu experiența lui. El aduce un mare plus. Ce importanță are că a jucat la CFR? El nu a făcut junioratul acolo, nu și-a făcut cariera acolo. El a jucat unde a fost plătit, angajat. El știe ce înseamnă Universitatea Cluj, a văzut asta în toți acești ani. Nu cred că va fi primit cu ostilitate, fiindcă e un profesionist și vă spun că va face tot ce poate pentru U. El se impune și se va impune prin evoluții. Apoi, el a renunțat la foarte mulți bani că sa vină la noi. De ce? Fiindcă e vorba despre Universitatea. Să aibă lumea încredere, el își va face datoria aici, veți vedea. Va ajuta foarte mult. Suntem în discuții și cu alți jucători. Vor fi mai transferuri” , a spus Giurgiu.

 

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.