Închide

Boc la deschiderea anului școlar în Cluj: „20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 13, 2021 0 284

Primarul Emil Boc a urat elevilor din Cluj-Napoca un an școlar plin de realizări, de cunoștințe și de experiențe noi și le-a amintit că investiția în educație este cea mai bună investiție pentru viitor.
Boc a participat la deschiderea anului școlar la Liceului Teoretic ”Avram Iancu”, unitate de învățământ renovată și extinsă de Primărie în 2016  printr-un proiect de circa 8 milioane lei.
„Investițiile în educație, în școli, sprijinul pentru elevi și părinți a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru municipalitate. În Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație: infrastructură educațională, burse școlare, transport gratuit, echipamente educaționale moderne sau autobuze școlare pentru transportul elevilor. Cluj-Napoca se poziționează ca hub european al inovării, unde tinerii în curs de formare și educare reprezintă unul dintre principalele avantaje competitive ale comunității. Creativitatea și dinamismul tinerilor, alături de șansa unei educații de cel mai înalt nivel direcționează tot acest potențial către o dezvoltare sănătoasă, către un oraș așa cum ni-l dorim: un reper european prin viața sa culturală dinamică, vibrantă, unde experimentarea, inovarea și inițiativa sunt la ele acasă”, a fost mesajul primarului.
Alături de Emil Boc au participat la deschiderea anului școlar 2021-2022 și inspectorul șef Marinela Marc dar și viceprimarul Dan Tarcea. În curtea școlii s-a pus chiar și un covor roșu. Copiii și profesorii au purtat măști de protecție. La fel și oficialii sau părinții.
sursa foto: Emil Boc Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare