Închide

Black Weekend Auto Deals la Iulius Mall Cluj! Profită de reduceri la peste 30 de modele auto (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 27, 2020 0 344

Visezi la o mașină nouă, dar nu știi ce să alegi? Vino la Iulius Mall Cluj, unde poți admira peste 30 de modele de autoturisme, care îmbină designul inovator cu performanțele excepționale și tehnologia de ultimă oră. Pe lângă asta, dealerii auto au pregătit oferte de nerefuzat!

 Indiferent dacă iubești mașinile elegante sau sport, dacă le preferi pe cele eco-friendly sau pe cele clasice, la Iulius Mall Cluj vei găsi modelul potrivit pentru noi aventuri. De vineri până duminică, 27 – 29 noiembrie 2020, poți descoperi autovehicule de la cele mai importante mărci auto din România și, de ce nu poți să faci și o achiziție. Astfel, poți să-ți faci o impresie completă despre gamele hibride de la Toyota, să descoperi noile modele Audi, Volkswagen și Volvo sau poți afla amănunte despre noul Cupra Formentor. De asemenea, poți să explorezi avantajele e-mobilității cu Ford Puma sau să faci cunoștință cu noile modele Mercedes, Range Rover Evoque și HyundaiToate mașinile vor beneficia de pachete promoționale!

Dacă îți place adrenalina pe două roți, profită de reducerile modelelor Kawasaki și  Yamaha, dar discounturi vor avea și Vespa Sprint și Vespa Primavera. Dacă ai în plan un eveniment special, poți închiria la preț redus limuzine, care să dea o notă în plus de eleganță momentelor tale deosebite.

Expunerea auto cu vânzare este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Cluj-Napoca – Autoworld Audi, ATP Motors, Toyota Cluj, RMB Inter Auto, BMW Automobile Bavaria Cluj-Napoca, Topcar SEAT Cluj, Caroutis, HaiFor Limousine și MotoMus.  Vino în acest weekend în Iulius Mall Cluj și descoperă mașina care ți se potrivește!

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare