Închide

Se vând bilete pentru concertul lui Sting. Cât costă și de unde se pot achiziționa

ActualitateFestivalMuzicaTop News by Catalin Suciu - iun. 15, 2017 0 998

Începând de astăzi, 15 iunie, se vând bilete la concertul lui Sting, care va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Tichetele sunt disponibile la mai multe categorii de preț și variază între 146 si 467 de lei, pe eventim.ro și în rețelele partenere. Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.

Cei care nu vor să rateze întâlnirea cu celebrul artist, programată pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispoziție șase categorii de bilete dintre care să aleagă, prețurile variind în funcție de distanța față de scenă:

146 de lei – zona de acces general, care ofera acces in picioare,

226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona Golden Circle, cu acces în picioare, pentru care se poate achiziționa bilet cu opțiunea de Early Entry, la prețul de 703 lei si 467 de lei.

La acestea se mai adaugă și un număr limitat de hot seats disponibile la prețul de 823 de lei.

Biletele hot seats oferă acces pe scaun pe cele mai bune locuri din sală, precum și un pachet special ce conține: o legitimatie suvenir din partea turneului Sting, un cadou și chiar posibilitatea de a întâlni cațiva dintre membrii echipei lui Sting. Toate biletele sunt disponibile AICIprecum și în rețele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești, Humanitas și Diverta, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

CITIȚI ȘI: Sting concertează la Cluj!

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare