Închide

Biciclist lovit de mașină pe strada Teodor Mihali. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 26, 2022 0 2384

Accident pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca sâmbătă seara. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost preluat de Smurd și transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 19.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, la locul accidentului au găsit un autoturism și o bicicletă avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta mai multe traumatisme. Acesta a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD, fiind transportat apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri pentru siguranța persoanelor implicate în acciden”, a transmis ISU Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu