Închide

Bărbatul acuzat de uciderea unei femei de 73 de ani, într-o comună din Cluj, a fost arestat preventiv

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 09, 2023 0 193

Bărbatul acuzat de uciderea unei femei de 73 de ani, într-o comună din Cluj, a fost arestat preventiv azi.

Bărbatul a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Cluj, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Conform Ziarul Clujean, presupusul autor al crimei se numește Dorel Gânscă; în cazierul său sunt notate șase violuri. Victima ar fi fosta preoteasă din sat. Dorel Gânscă, un violator în serie, a omorât o femeie de 73 de ani. Aceasta, fostă preoteasă, nu a avut nicio șansă. Criminalul i-a dat cu toporul în cap, în curtea locuinței sale. Locuința femeii este gard în gard cu biserica din localitate. Autorul a fost descoperit la puțin timp după crimă. El a fost luat în custodia autorităților. În cazierul bărbatului sunt notate cel puțin 6 violuri. El acționa, apoi fugea din țară, de regulă în Ungaria. O parte din pedepse le-a ispășit în România.

Aintim, o femeie de 73 de ani a fost găsită fără suflare ieri după ce ar fi fost lovită în cap în localitatea Mănăstireni din comuna cu același nume. Femeia prezenta leziuni la nivelul capului.

Citește și:

A fost identificat presupusul autor al crimei din Mănăstireni, unde o femeie de 73 de ani a fost găsită moartă, cu lovituri la cap cauzate probabil de un topor

Crimă la Cluj, o femeie de 73 de ani a fost găsită fără suflare după ce ar fi fost lovită în cap

Nici un comentariu

Scrie un comentariu