Închide

Bărbat din Florești înșeală oameni din 6 județe, cu prejudiciu de 100.000 euro. Cum proceda

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 20, 2015 0 272

Un bărbat de 28 de ani din Florești a fost prins de polițiști după ce a înșelat mai multe persoane, din mai multe județe, cu un prejudiciu total ce ajunge la 100.000 euro.

Bărbatul, care ar fi înșelat mai multe persoane din judeţele Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Caraş Severin, a fost reținut de polițiști și propus pentru arestare preventivă după ce în sarcina sa au fost reținute nu mai puțin de opt infracțiuni de înșelăciune comise din martie anul trecut până în prezent. „În fapt, acesta ar fi indus în eroare părţile vătămate prin încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare şi nu şi-ar fi îndeplinit obligaţiile contractuale. Astfel, ar fi achiziţionat peste 900 de ovine, caprine şi bovine şi ar fi achitat avansuri de circa 20% din preţul prevăzut în contracte, fără a mai remite şi restul sumelor de bani, înstrăinând ulterior animalele”, explică polițiștii.
Prin faptele sale, bărbatul ar fi creat un prejudiciu de circa 100.000 de euro.

Bărbatul a fost propus instanței Tribunalului Cluj pentru arestare preventivă timp de 30 de zile, dar instanța a preferat să-l elibereze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu