Închide

Bărbat acuzat de viol și ultraj contra bunelor moravuri după comportament suspect într-un parc din Cluj

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 09, 2021 0 410

Un bărbat din Cluj e acuzat de viol și ultraj contra bunelor moravuri după ce ieri o clujeancă a sesizat Poliția și a relatat că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

E vorba de un bărbat de 46 de ani care a fost reținut 24 de ore și cercetat pentru infracțiunile de viol și ultraj contra bunelor moravuri. ”După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul. În urma sesizării și transmiterii semnalmentelor bărbatului la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării acestuia, fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare”, au arărat anchetatorii. ”Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia. Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali. Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, fiind demarate cercetări săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, în baza informațiilor rezultate în urma verificărilor din cadrul anchetei, fiind conturată o altă stare de fapt, s-a dispus extinderea încadrării juridice cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și schimbarea încadrării juridice în cauză din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de viol”.

Minora molestată are vârsta de 8 ani.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea propunerii unor alte măsuri preventive.

Știrimed.ro a relatat ieri în exclusivitate despre acest subiect. Aici detalii

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.