Închide

Azi e primul meci cu Oradea din semifinalele Ligii Naționale de Baschet. „Ne dorim finala, e unicul nostru obiectiv”

SportTop News by Catalin Suciu - mai 02, 2017 0 329

U BT Cluj joacă  marți, 2 mai și joi, 4 mai, de la ora 19.00 (ambele partide) la Sala Sporturilor ”Horia Demian” cu CSM CSU Oradea, în semifinalele Ligii Naționale.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Mâine începem semifinala, urmează pentru noi două meciuri foarte importante, în fața propriilor suporteri. Suntem pregătiți pentru aceste meciuri, am avut la dispoziție aproape două săptămâni de antrenamente. Oradea este o echipă foarte bună, competitivă, este campioana României și cu siguranță vor veni la Cluj cu dorința de victorie și cu ambiția pe care au dobândit-o prin câștigarea titlului de sezonul trecut, nu vor ceda ușor. Noi ne dorim să câștigăm seria și să ne calificăm în finală, deoarece este unicul nostru obiectiv. Sunt convins să ca fi o serie echilibrată, disputată, în care cel mai bun va învinge. Nu avem probleme de lot, toată lumea este aptă și nerăbdătoare. Asteptăm fanii la sală în număr cât mai mare să ne susțină și să ne încurajeze”.

MECIULI 1 (marți, 2 mai, ora 19.00, Sala Sporturilor ”Horia Demian”): U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea – BILETE ONLINE AICI
MECIUL 2 (joi, 4 mai, ora 19.00, Sala Sporturilor ”Horia Demian”): U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea – BILETE ONLINE AICI

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este, ca în fiecare an, 20 de lei, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați.

Program la casa de bilete:

Marti, 2 mai: de la ora 16.00 – 20.00
Joi, 4 mai: de la ora 16.00 – 20.00

Elevii și studenții beneficiază de 50 la suta reducere pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplica doar la casa de bilete nu și online.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare