Închide

Autostrada Transilvania: Undă verde pentru Construcții Erbașu. Nurol a renunțat la contestația pentru lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș

Economie by Actual de Cluj - mart. 05, 2024 0 311

Constructorul turc Nurol a renunțat la procesul deschis la Curtea de Apel București pentru lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania (A3). Astfel, a dispărut ultimul potențial obstacol din calea începerii lucrărilor pe acest lot al A3. Amintim că acesta este primul contract de autostradă câștigat de constructorul bucureștean Construcții Erbașu.
”Ia act de renunțarea petentei la judecata plângerii formulate”, se arată pe site-ul portal.just.ro, conform economica.net.

Astfel, firma din Turcia a renunțat la judecată înainte de termenul oficial anunțat de șeful CNAIR pentru demararea lucrărilor pe acest contract.

Lucrările sunt așteptate să debuteze în 15 martie. Pentru finalizarea construcției celor 26,35 km antreprenorul român Construcții Erbașu SA are la dispoziție 24 de luni. Contractul în valoare de 884,12 milioane de lei, fără TVA (finanțat prin PT), a fost semnat în luna noiembrie a anului trecut.

Pe traseul secțiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiș vor fi onstruite inclusiv opt poduri, opt pasaje și trei viaducte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare