Închide

Autostrada Transilvania: azi se depun ofertele pentru viaductele scoase din contractul cu UMB/ Platforma SEAP funcționează normal

Economie by Actual de Cluj - ian. 09, 2024 0 161

Ofertele pentru proiectarea și execuția viaductelor din Cluj, de la Nădășelu și Topa Mică, de pe traseul Autostrăzii Transilvanai (A 3) pot fi depuse până azi la ora 15, platforma SEAP fiind repornită după ce ieri, 8 ianuarie nu a funcționat corespunzător.

Cele două viaducte dintre Nădășelu și Zimbor (jud. Cluj) au fost scoase din contractul cu UMB, iar de realizarea celor două viaducte cu o lungime de 3,2 kilometri depinde deschiderea circulației pe cei 30 de kilometri în 2025/2026, arată economedia.ro.

Conform datelor oficiale din SEAP, CNAIR menține termenul -limită 9 ianuarie 2024 pentru depunerea ofertelor. Termenul a fost publicat miercuri, 3 ianuarie 2024 după ce platforma SEAP a fost în mentenanță și înainte de Revelion. Deblocarea licitației este posibilă pentru că turcii de la Ictas au pierdut contestația și la Curtea de Apel București.

Lotul Nădășelu-Zimbor (30 km.) care include cele două viaducte este la 72 % execuție și are termen nou de finalizare, mai 2025, iar Zimbor-Poarta Sălajului (12 km.) la 42 % are termen prelungit pentru iulie 2025. De la Poarta Sălajului la Nușfalău (41 km.), luna aceasta CNAIR ar urma să desemneze câștigătorul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu