Închide

Autobuzele de pe linia 8 din Cluj-Napoca vor fi înlocuite cu troleibuze, de azi

Administrație by Actual de Cluj - iun. 08, 2023 0 175

Autobuzele de pe linia 8 din Cluj-Napoca vor fi înlocuite cu troleibuze, anunță viceprimarul Dan Tarcea.
Autobuzele diesel de pe linia 8 vor fi înlocuite cu troleibuze. De azi ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact și a realizării marcajelor rutiere pe strada Traian Vuia, liniile 5 și 8 de troleibuze vor circula până la Electromontaj.
Traseul liniei 8 va fi pe străzile Traian Vuia – Aurel Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – P-ța Mihai Viteazul Sud. Din P-ța Mihai Viteazul va circula, la întoarcere, pe străzile Cuza Vodă – B-dul 21 Decembrie 1989- str. Aurel Vlaicu – Traian Vuia.
Traseul liniei 5 va fi pe străzile Traian Vuia- Aurel Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989- Regele Ferdinand – Horea- P-ța Gării Sud. Din P-ța Gării va circula la întoarcere, pe străzile Burebista- I. Coroianu -Traian – I.P. Voitești – Cuza Vodă – B-dul 21 Decembrie 1989- Aurel Vlaicu- Traian Vuia. Liniile 4,5 și 8 vor asigura din strada A. Vlaicu spre zona centrală o frecvență de 5-6 minute în orele de vârf, respectiv 7-10 minute în afara orelor de vârf, arată Tarcea. De asemenea, sectorul de traseu de pe Traian Vuia acoperit de liniile 5 și 8 va asigura o frecvență de 7-8 minute în orele de vârf, respectiv 8 -15 minute în afara orelor de vârf.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu