Închide

Au învins campioana! U-BT a defilat la Oradea și e prima în Liga Națională de baschet

Sport by Catalin Suciu - feb. 11, 2017 0 285

U-Banca Transilvania a depășit CSM CSU Oradea, scor 75-55, într-un meci contând pentru etapa a 21-a, penultima a primei faze a Ligii Naționale, anunță site-ul oficial al clubului.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului și a curs așa până la mijlocul sfertului al doilea, când câteva atacuri ale gazdelor au fost oprite de apărarea clujeană, rezultând mai multe aruncări ușoare. Diferența a urcat rapid la zece puncte, moment în care antrenorul gazdelor, Cristian Achim a cerut time-out. În ciuda eforturilor bihorenilor de a rămâne în meci, Universitatea a continuat să se apere agresiv, chiar cu riscul de a acumula faulturi, până în ultimele minute, când diferența de puncte a atins pragul de 20.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

”Am avut o apărare foarte bună, spun asta și uitandu-mă pe statistici. La pauză nu am fost mulțumit de aspectul recuperărilor, am permis câteva recuperări ofensive ușoare, iar planul nostru a fost să mergem noi să luăm mingile de sub panoul advers. În prima repriză nu am reușit, am avut o singură recuperare ofensivă, însă după pauză am avut opt. Mă bucur că nu i-am lăsat să se desfășoare, nu am lăsat shooterii lor să își intre în mână, mă bucur că am fost concentrați până la sfârșit”.

foto: u-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.