Închide

Au început pregătirile pentru Electric Castle 8. Este disponibil și programul complet al festivalului

Festival by Actual de Cluj - iun. 22, 2022 0 68

Lucrările au început pe șantierul din Bonțida, anul acesta festivalul Electric Castle având o suprafață de 400.000 de metri pătrați, echivalentul a 61 de terenuri de fotbal, cu 70.000 mai mult față de ediția a șaptea. Timp de 5 zile, aproape 300 de artiști vor urca pe cele 10 scene ale festivalului. Programul complet Electric Castle 8 va fi disponibil începând de astăzi pe www.electriccastle.com și, în curând, în aplicația festivalulului, anunță organizatorii.

„Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Editors și alte sute de artiști din 24 de țări vor urca pe scenele festivalului la mijlocul lunii iulie, iar lor li se alătură Enter Shikari. Britanicii cu un stil unic ce îmbină post-hardcore, alternative rock și electronicore revin pe domeniul Castelului Banffy după un show electrizant în 2016, când ploaia torențială a alimentat energia publicului pentru un pogo ce a rămas în istoria festivalului. Line-up-ul este completat și de rapperul Spike și trupa de rock alternativ Alternosfera”, arată organizatorii Electric Castle.

Aceștia au anunțat că s-au demarta pregătirile pentru ediția a opta a festivalului, la Bonțida. Suprafața alocată festivalului este mai mare decât în anii trecuți. Din 22 iunie este disponibil și programul de anul acesta, disponibil pe site-ul oficial al Electric Castlle.

„Timp de 5 zile, aproape 300 de artiști vor urca pe cele 10 scene ale festivalului. La Main Stage au loc cele mai spectaculoase momente, fiind scena pe care an de an vin cele mai așteptate nume din line-up. Scena Hangar este este prima opțiune pentru cei care știu că Electric Castle e cel mai bun loc să descoperi trupe ce vor fi în curând cap de afiș la marile festivaluri din lume. Muzica hip-hop și trap are o scenă dedicată – Drip Factory, iar Dance Garden este locul în care distracția nu se oprește până în zorii zilei de luni, după festival. Anul acesta, Backyard Stage aduce muzica din toate colțurile lumii chiar lângă castel, cu artiști precum BCUC, Mdou Moctar, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, A.A.
Williams sau Altın Gün. Amplasată în EC Village, Camping Stage își propune să dea tonul zilei cu DJ sets și show-uri live încă de la prima oră. Radio Stage, un nou concept de scenă, este o mașină a timpului care te „plimbă” printre hiturile ultimelor decenii. E vorba de „micile plăceri vinovate” rock, disco sau dance pe care toată lumea le fredonează. O prezență surpriză pe această scenă este Dana Marijuana, care a revenit în industrie după 20 de ani, într-un show marca Discotecă, la care publicul va putea asculta producții pop românești din anii ’60-’90”, mai transmit organizatorii.

Electric Castle are loc Bonțida, între 13 și 17 iulie. Organizatorii au anunțat că așteaptă 250.000 de participanți la ediția din 2022.

sursă foto: Electric Castle

Nici un comentariu

Scrie un comentariu